Најава на настани

МИА Најави-свет

Брисел - Вонреден самит на ЕУ за повеќегодишниот буџет на ЕУ.

20 Февруари 2020

Брисел – Вонреден самит на ЕУ за повеќегодишниот буџет на ЕУ.

Париз – Протест и штрајк на повик од синдикатите против реформата на пензискиот систем во Франција.

Берлин – Почеток на 70-от меѓународен филмски фестивал Берлинале.

Лисабон – Португалскиот парламент ќе разгледува предлози за донесување закон за еутаназија.

 

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close