Најава на настани

МИА НАЈАВИ – свет

Белград - Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу во посета на Србија. Брисел - Меѓународна донаторска конференција за помош на Албанија поради минатогодишниот земјотрес

17 февруари 2020

Белград – Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу во посета на Србија.

Брисел – Меѓународна донаторска конференција за помош на Албанија поради минатогодишниот земјотрес.

Брисел – Состанок на министрите за надворешни работи на ЕУ.

Брисел – Состанок на министрите за Финансии на ЕУ.

Back to top button
Close
Close