Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Вонреден состанок на министрите за здравство од државите членки на ЕУ, посветен на новиот коронавирус.

13 февруари 2020

Брисел – Вонреден состанок на министрите за здравство од државите членки на ЕУ, посветен на новиот коронавирус.

Брисел – Завршува дводневниот состанок на министрите за одбрана од НАТО/

Дрезден – Одбележување на 75-годишнина од сојузничкото бомбардирање во 1945 година.

Техеран – Почеток на изборната кампања пред парламентарните избори во Иран на 21 февруари.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close