Најава на настани

МИА Најави – свет

Протести против расизам поради смртта на Џорџ Флојд во САД.

6 Јуни 2020

Лондон, Брисел, Варшава, Лисабон, Мерсеј, Вашингтон, Тунис – Протести против расизам поради смртта на Џорџ Флојд во САД.

Алмати – Протест на опозицијата на Казахстан.

Мадрид, Париз, Варшава, Цирих – Олеснување на забраните воведени поради пандемијата на Ковид-19 во голем број земји, со отворање на музеи во Шпанија и Версајската палата близу Париз.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close