Најава на настани

МИА Најави-свет

26 март 2020

26 март 2020

Брисел – Седница на Европскиот парламент посветена на пандемијата со коорнавирусот

Брисел – Европскиот совет ќе оддржи видеоконференциска средба

Рим – Обраќање на италијанскиот премиер Конте пред италијанскиот Сенат во врска со епидемијата со коронавирусот

Москва – Владимир Путин слави 20 години од изборот за претседател на земјата

Ријад – Средба на лидерите на Г-20 преку видеоконференциска врска.

Back to top button
Close
Close