Најава на настани

МИА Најави – свет

- Светски ден на животната средина.

5 јуни 2020

– Светски ден на животната средина.

Хаг – Европа создава центар за борба со организираниот економски и финансиски криминал.

Женева – Брифинг на СЗО за состојбата со коронавирусот.

Брисел – Виртуелна средба на министрите за внатрешни работи од ЕУ за отворање на внатрешните граници на Унијата.

Брисел – Виртуелна средба на министрите за телекомуникации од ЕУ.

Брисел – Прес конференција на главниот преговарач на ЕУ Мишел Барние за текот на разговорите со Велика Британија за договор по Брегзит.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close