Најава на настани

МИА Најави – свет

Вашингтон - Претседателот на Светската банка, Дејвид Малпас, ќе даде препораки за економско закрепнување по пандемијата.

2 Јуни 2020

Вашингтон – Претседателот на Светската банка, Дејвид Малпас, ќе даде препораки за економско закрепнување по пандемијата.

Париз, Рим – Олеснување на мерките воведени поради пандемијата.

Виена – Презентација на архитектонски проект за адаптација на родната куќа на Адолф Хитлер во полициска станица.

Рим – Митинг на италијанската десничарска партија „Лига“.

Брисел – Четврта рунда од видео конференцијата за идните односи меѓу Велика Британија и ЕУ после Брегзит.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close