Најава на настани

МИА Најави – свет

3 декември 2019 

3 декември 2019 

Њујорк –  Меѓународен ден на луѓето со попреченост

Вотворд – Самит на НАТО, посветен на 70-годишнината од Алијансата

Лондон – Средба на лидерите на Турција, Велика Британија, Франција и Германија за Сирија

Виена – Рафаел Гроси ја  презема должноста директор на Меѓународната агенција за атомска енергија на ОН

Мадрид –  Прво заседание на новоизбраниот шпански Парламент

Лозана – Заседание на Меѓународниот олимписки комитет

Back to top button
Close
Close