Најава на настани

МИА Најави-свет

Светската здравствена организација ќе објави водич за млади за однесување за време на пандемија.

21 Мај 2020

Женева – Светската здравствена организација ќе објави водич за млади за однесување за време на пандемија.

Вашингтон – Министерот за финансии на САД Стивен Мнучин на видео конференција ќе зборува за состојбата на американската економија.

Никозија – На Кипар се отвораат кафулиња, ресторани и училишта.

Атина – Престанува забраната за излегување на мигранти од кампови во Грција, воведена поради пандемијата.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close