Најава на настани

МИА Најави – свет

Луксембург - Европскиот суд на правдата треба да донесе одлука за квалитетот на виоздухот во Унгарија, по тужба на Европска комисија. Њујорк - Состанок на Советот за безбедност на Обединети нации за пресудата на рускиот опозиционер Алексеј Навални.

3 февруари 2021 (МИА) 

Луксембург – Европскиот суд на правдата треба да донесе одлука за квалитетот на виоздухот во Унгарија, по тужба на Европска комисија.

Њујорк – Состанок на Советот за безбедност на Обединети нации за пресудата на рускиот опозиционер Алексеј Навални.

Москва – Состаниок на министрите за надворешни работи на Руисија и на Јордан, Сергеј Лавров и Ајман Сафади.

Таг
Back to top button
Close
Close