Најава на настани

МИА Најави – свет

Минск – Нови демонстрации против реизборот на Лукашенко.

20 Септември 2020

Минск – Нови демонстрации против реизборот на Лукашенко.

Берлин – Средба на министрите за трговија на ЕУ.

Лондон – Годишната конференција на Лабуристичката партија во онлајн формат.

Рим – Регионални избори во Италија и референдум за намалување на бројот на пратеници.

Берлин – Протести за евакуирање на сите мигрантски кампови од грчките острови.

Вашингтон – Влегува во сила забраната за преземање на апликациите TikTok и WeChat.

Лос Анџелес – Доделување на наградите „Еми“ на онлајн церемонија.

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close