Најава на настани

МИА Најави – свет

Токио - Јапонскиот парламент се очекува да гласа за новиот премиер Јошихиде Суга.

16 септември 2020

Токио – Јапонскиот парламент се очекува да гласа за новиот премиер Јошихиде Суга.

Брисел – Средба за Брегзит меѓу главниот преговарач на ЕУ, Мишел Барние и претставници на земјите-членки

Лондон – Британскиот премиер Борис Џонсон одговара на пратенички прашања.

Женева – Во седиштето на Светската трговска организација ќе бидат утврдени кандидатите за претседател на таа институција.

Париз – Францускиот парламент ќе расправа по Извештај за легализирање на марихуаната во медицински цели.

 

Back to top button
Close
Close