Најава на настани

МИА Најави – свет

Москва - Регионални избори во Русија

13 септември 2020

Москва – Регионални избори во Русија.

Минск – Најавени масовни протести на белоруската опозиција.

Истанбул – Протест пред Амбасадата на Франција поради повторно објавените карикатури на пророкот Мухамед во „Шарли Ебдо“.

Back to top button
Close
Close