Најава на настани

МИА Најави – свет

Сараево - Специјалниот пратеник на американскиот државен секретар за Западен Балкан Метју Палмер во дводневна посета на БиХ.

9 септември 2020 

Сараево – Специјалниот пратеник на американскиот државен секретар за Западен Балкан Метју Палмер во дводневна посета на БиХ.

Варшава – Лидерката на белоруската опозиција Светлана Тихановскаја во посета на Полска.

Мадрид – Собир за поддршка на хотелиерството, чија работа е загрозена поради епидемијата на коронавирус.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close