Најава на настани

МИА Најави-свет

4 септември 2020

4 септември 2020

Москва – Посета на белорускиот министер за одбрана.

Москва –  Средба на шефовите на дипломатиите од групата Брикс.

Солун – Германскиот министер за економија ќе гостува на Солунскиот трговски саем.

Анкара – Се повторува судењето за убиството на рускиот амбасадор во Турција, Андреј Карлов.

Њујорк – Светлана Тихановскаја ќе зборува пред Советот за безбедност на ОН.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close