Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Видео конференциска средба на министрите за правда на ЕУ.

6 април 2020

Брисел – Видео конференциска средба на министрите за правда на ЕУ.

Женева – Брифинг на СЗО за пандемијата на новиот коронавирус.

Берлин – Германската Влада ќе разгледува нови мерки за борба против Ковид-19.

Рим – Одбележување 500-годишнина од смртта на италијанскиот ренесансен мајстор Рафаело.

Back to top button
Close
Close