Најава на настани

МИА Најави -свет

Вилнус - Граѓани од Литванија на границата со Белорусија ќе формираат човечки синџир

23 август 2020 (МИА) 

Вилнус – Граѓани од Литванија на границата со Белорусија ќе формираат човечки синџир.

Крајстчерч – Сослушување на сведок на судењето на Бретон Тарант за нападот врз џамија при што загинаа 51 човек.

Back to top button
Close
Close