Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Завршува уште една рунда од преговорите помеѓу ЕУ и Велика Британија за идните односи

21 август 2020 (МИА) 

Брисел – Завршува уште една рунда од преговорите помеѓу ЕУ и Велика Британија за идните односи.

Њујорк – „Марш за мртвите“ кои починаа од последици од Ковид-19.

Back to top button
Close
Close