Најава на настани

МИА Најави – свет

Брисел - Вонреден самит на ЕУ поради ситуацијата во Белорусија

19 август 2020 (МИА)

Брисел – Вонреден самит на ЕУ поради ситуацијата во Белорусија

Брисел – Продолжуваат преговорите помеѓу Брисел и Лондон за идните односи на ЕУ со Велика Британија по Брегзит.

Back to top button
Close
Close