Најава на настани

МИА Најави – МКД

14  март 2020

14  март 2020

Охрид – Генералниот директор на АД „Електрани на Северна Македонија“, Васко Ковачевски ќе даде изјава за медиумите. (Кеј на пристаништето во Охрид/11:30)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close