Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

2 април 2020 

2 април 2020 

Скопје – Седница на Владата на Република Северна Македонија. (11:00)

Скопје – Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на состанокот на Северно-атлантскиот Совет во формат на министри за надворешни работи на земји членки на НАТО. (состанокот ќе се одржи преку електронски систем на видео конференција)

Тетово – Прес-конференција на претседателот на ДПА Мендух Тачи и партиската комисија за труд и социјална политика во врска со актуелната состојба. (седиште на ДПА/11:00)

_________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close