Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

1 април 2020 

1 април 2020 

Скопје – Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска. (11:30)

Скопје – „Априлијада“. (настанот ќе се одвива на Фејсбук страната на „ДКЦ Кaрпош“ со live stream/12:00)

_________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close