Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

8 јуни 2020 

8 јуни 2020 

Скопје – Прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи. (плоштад „Мајка Тереза” пред простории на Секретаријат за европски прашања/10:00 часот)

Скопје – Министерот за економија Крешник Бектеши ќе одржи прес-конференција за  реализација на мерките од КОВИД 19 програмата во рамки на Министерството за економија. (пред влез на Министерство за економија/11:30)

Скопје – Прес-конференција на градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов. (на крстосницата меѓу улиците „Кемал Сејфула“ и „Втора Македонска Бригада“ во близина на училиштето „Петар Здравковски Пенко“/ 13:00)

Скопје – Прес-конференција на Македонски концепт за претставување на изборната програма. (Градски парк, покрај споменикот на Гоце Делчев/12:00)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Таг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close