Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

3 јануари 2020

3 јануари 2020

Скопје – Седница на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците. (Сала 4/10:00)

Скопје – Министерот за здравство Венко Филипче ќе даде изјава за медиумите. (Министерство за здравство/9:30)

Скопје – Прес-конференција на градоначалникот на Општина Вевчани, Сашо Јанкоски на која ќе го најави одржувањето на традиционалната манифестација „Вевчански карневал“. (Градска кафеана „Фурна“/12:00)

Скопје –  Прес-конференција на Здружението на одгледувачи на медицински канабис МАККАНАБИС. (Пред главниот влез на Собранието на РСМ/12:00)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close