Најава на настани

МИА Најави МКД

22 јуни 2020 

22 јуни 2020 

Битола –  Изјава на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, во врска со порибувањето на акумулацијата Стрежево. (брана „Стрежево”, крајбрежниот појас во близина на командната зграда и шахтниот преливник на акумулацијата/11:00)

Ресен – Министерот за локална самоуправа Горан Милевски, градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски и директорот на Центарот за развој на Пелагониски плански регион, Гого Видимче ќе извршат увид на финалните активности на проектот „Реконструкција и модернизација на регионален пазар во Ресен“. (11:30)

Скопје –  Прес-конференција на претставникот на ДУИ и градоначалник на Општина Кичево Фатмир Деари. (плоштад Скендербег/11:00) 

__________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close