Најава на настани

МИА Најави МКД

Скопје, 16 јуни 2020

Скопје, 16 јуни 2020

Скопје – Прес-конференција на генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски (седиште на СДСМ/11:00) 

Скопје – Прес-конференција на Јове Кекеновски од Колицијата „Никогаш северна, само Македонија“. (плато пред Уставниот суд/12:30)
Скопје – Онлајн предавање на тема „Ширење на вирусот на љубовта и смртта“ на  Џули Реше професорка по филозофија и директорка на Институтот за психоанализа на Глобалниот центар за напредни студии. (https://www.facebook.com/KRIKfestival/20:00)
Скопје – Отворање изложба „Со кругот низ пејзажот“ на Петра Јовановска и „Во кругот на коцката“ на Валентина Илијевска. (Галерија „Ко-ра“/19:00)

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Back to top button
Close
Close