Најава на настани

МИА Најави МКД

2 јуни 2020

2 јуни 2020

Скопје – Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе одржи прес-конференција. (ООУ „Живко Брајковски“-Бутел, позади општинската зграда/12:00)

Скопје – Здружението за социјални иновации „АРНО“ онлајн ќе ги прогласи победниците од натпреварот „Зелени идеи“ 2020. (15:00)

Скопје – Прес-конференција на Демократската унија за интеграција (ДУИ). (седиште на партијата/12:00)

Скопје – Два концертa во склоп на меѓународната програма Cross Stream. (online преку Фејсбук, Јутуб и платформата Zoom/21:00)

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Back to top button
Close
Close