ИнфопакетНајава на настани

МИА Најави – МКД 

1 јуни 2020

1 јуни 2020

Скопје – Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин и заменик-министерката за образование и наука Елизабета Наумовска ќе одржат прес-конференција.  (ОУ „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче/11:30)

Скопје – Прес-конференција на Независниот академски синдикат. ред Државниот просветен инспекторат/11:30)

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close