Најава на настани

МИА Најави – МКД

Скопје, 31 мај 2020

Скопје, 31 мај 2020

Скопје – Министерката за финансии Нина Ангеловска ќе одржи брифинг на тема „Извршување на буџет мај 2020 и финансирање на буџетските потреби“ (10:30) по што се предвидени изјави за медиумите. (11:30)

Куманово – Координативна средба на кандидатите за пратеници за Изборна единица 2 од коалицијата на СДСМ по која изјава за медиумите ќе дадат носителите на листата, Оливер Спасовски и Сања Лукаревска. (пред Центар за култура „Трајко Прокопиев“/10:40)

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Back to top button
Close
Close