ИнфопакетНајава на настани

МИА Најави МКД

30 мај 2020

30 мај 2020

Скопје – Седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија. (Кабинет на Претседателот „Вила Водно“/12:00, медиумските екипи кои ќе ја проследат изјавата на претседателот Пендаровски по завршувањето на седницата на Советот за безбедност да пристигнат во 13:00)

Скопје – Прес-конфернција на градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев. (пред новото инклузивно игралиште, ул. „Веселин Маслеша“, зад маркет „Фортуна“/11:00)

Скопје – Институтот „Конфуциј“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ организира национален квалификациски натпревар по кинески јазик „Кинески мост“. (онлајн на платформата ZOOM, линк: http://zoom.us/j/92695922186 / 9:30)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close