Најава на настани

МИА Најави МКД  

26 мај 2020

26 мај 2020

Скопје – Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во теренска посета на урбаната заедница Карпош 2. (ул. „Веселин Маслеша“ (позади маркет „Фортуна“), изјави 12:00)

Скопје – Изложба на цртежи од манифестацијата „Цртање на асфалт“ – 2020, во организација Детскиот културен центар „Карпош“. (ФБ страна на ДКЦ „Карпош“)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close