Најава на настани

МИА Најави МКД

Скопје - Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев, ќе дадат изјави во врска со завршната фаза на сеидбата на оризот, откупната цена и наводнувањето на оризовите површини. (во кругот на компанијата Даниво ДООЕЛ, Кочани/12:00)

23 мај 2020

Скопје – Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев, ќе дадат изјави во врска со завршната фаза на сеидбата на оризот, откупната цена и наводнувањето на оризовите површини. (во кругот на компанијата Даниво ДООЕЛ, Кочани/12:00)

Скопје – Прес-конференција на Синдикат на полиција во Македонија. (пред Влада на Република Северна Македонија/12:00)

Скопје – ИНТЕГРА ќе одржи отворена интерактивна дебата за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на РСМ.(11:55) 

____________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close