Најава на настани

МИА Најави МКД

26 март 2020

26 март 2020

Гостивар – Седница на Кризниот штаб на Гостивар на која ќе се разгледа актуелната состојба со коронавирусот во општините Гостивар, Врапчиште и Маврово-Ростуше. (Сала на Советот на општина Гостивар/10:00)

Тетово – Прес-конференција за актуелната состојба на лидерот на ДПА Мендух Тачи и партиската Комисија за економија. (Седиште на партијата/10:30)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close