Најава на настани

МИА Најави МКД

6 март 2021

6 март 2021

Скопје – Министерот за здравство Венко Филипче и заменик министерот за здравство Илир Хасани ќе ја посетат локацијата на која е во тек изградба на нов објект за Поликлиниката Сарај при ЈЗУ Здравствен дом – Скопје. (по посетата предвидени се изјави за медиумите/11:00)

Охрид – Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и пратеници во Собранието на Република Македонија, Антонијо Милошоски и Рашела Мизрахи  на средба со туристички работници (х.„Милениум“/11:00), со здравствени работници/12:00, изјава за медиуми пред х. „Милениум“/13:15)

_______________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close