0_Инфопакет.ПорталНајава на настани

МИА Најави МКД

1 март 2020

1 март 2020

Скопје – Прес-конференција на Демократска унија за интеграција (ДУИ) на која ќе се обрати портпаролот на партискиот Централен изборен штаб, Бујар Османи (седиште на
ДУИ во Скопје/11:00).

Тетово – Средба со граѓани на Демократската партија на Албанците (ДПА) (пред О.У. Кирил и Методиј/18:00).

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close