Најава на настани

МИА Најави – МКД

16 февруари 2020 

16 февруари 2020 

Скопје – Собранието на Република Северна Македонија ќе ги одржи 135, 123 и 137 седница. (Сала „Македонија“/11:00/11:30/12:00)

Скопје – Трибина „Жената во македонскиот филм“ како дел од програмата на „Златна рамка 2020“. (Кино Фросина/11:30)

Скопје – Настап на танцовиот ансамбл „Уна сага сербика“. (Голема сцена на МНТ/20:00)

______________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close