Најава на настани

МИА Најави – МКД

28 април 2020

28 април 2020 

Штип/Крупиште – Mинистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патиша Зоран Китанов, ќе извршат увид во изградбата на експресниот пат Штип – Крупиште. (10:30)

__________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Back to top button
Close
Close