Најава на настани

МИА Најави – МКД (ДПЛ)

26 јануари 2020

26 јануари 2020

Скопје – Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски и вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска. (Медија центар на Влада/11:00)

Скопје – Министерот за здравство Венко Филипче, ќе даде изјава за медиумите, по состанокот на Комисијата на заразни болести. (Министерството за здравство/10:30)

Битола – Дефиле на мажоретки од Херцег Нови по повод Празникот на мимозите. (Плоштад „Магнолија“/ 12:00)

_________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close