Најава на настани

МИА Најави – МКД

11 јануари 2020

11 јануари 2020

Тетово – Демократската партија на Албанците ќе одржи состанок на Централното претседателство. (Седиште на ДПА/11:00)

Скопје – Карате федерацијата на Македонија организира избор на најуспешни спортисти, клубови и тренери. (х. „Континентал“, свечена сала/17:00)

__________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close