Најава на настани

МИА Најави МКД

8 јануари 2020

8 јануари 2020

Скопје – Седници на собраниската Законодавно – правна комисија. (Сала 4/11:00/11:15)

Скопје – Седница на собрансиката Комисија за транспорт и врски и екологија. (Сала 6/13:00)

Скопје – Средба со новинари на директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Васко Кичевски и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ по повод претставување на идните планови на претпријатието и презентирање на капиталните инвестиции за 2020 година. („Јавна соба“ (Public Room) /11:30 ) 

Скопје – Изјава на претседателот на Националната спортска Федерација на глуви на Македонија, Тихо Русовски. (пред Централниот регистар на РСМ/ 11:00)
Скопје – Архиерејска златоустова литургија по повод Собор на Пресвета Богородица – втор ден Божик. (Црква „Рождество на Пресвета Богородица“ – Центар / 09:00) 

__________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close