Најава на настани

МИА Најави МКД

8 април 2020

8 април 2020 

Куманово – Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заменик министерот за  здравство, Арменд Арслани и директорот на Институтот за јавно здравје, Шабан Мемети, ќе ги посетат подрачјата во општина Липково и околината. (Пред Општина Липково, изјави за медиуми/13:30)

Скопје – Предавање донација од здравствен материјал од Република Труција за Република Северна Македонија.(Меѓународен аеродром Скопје/14:25)

Скопје – Прес-конференицја на Фондот за иновации и технолошки развој.  (13:00/ во согласност со мерките за превенција и со цел заштита на новинарите, прес конференцијата ќе биде исклучиво онлајн и пренесувана во живо, на Фејсбук страницата и Youtube каналот на ФИТР)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close