Најава на настани

МИА Најави МКД

7 април 2020

7 април 2020

Скопје – Прес-конференција на Туристичко угостителската комора на Македонија. (Пред Сојуз на стопански комори на Македонија/11:30)

Скопје – Прес-конференција на Независниот Синдикат на Полицијата. (зад МРТВ/12:30)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Back to top button
Close
Close