Најава на настани

МИА Најави МКД

3 април 2020 

3 април 2020 

Скопје – Министерот за економија Крешник Бектеши ќе оствари работен состанок со претставници од мелничко-пекарската индустрија во земјата во врска со мерките за увоз и извоз на пченица и брашно. (изјави за медиуми пред Министерството за економија/11:15)

Скопјe – Педесетта редовна и 6-та вонредна седница на Советот на Град Скопје. (ќе се одржат на отворено, на просторот пред салата на Советот на Град Скопје/10:00)

Скопје – Прес-конференција на Здружението на компании за организација, реализација и поддршка на настани, ТВ и филмски продукции во врска со предложените економски мерки за справување со кризата од страна на Владата на Република Северна Македонија. (пред фонтаната во Градски парк/11:00)

 

_________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close