Најава на настани

МИА Најави МКД

Скопје - Почнува традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“ со концерт на Туна. (Куршумли ан/20:00)

13 септември 2020

Скопје – Почнува традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“ со концерт на Туна. (Куршумли ан/20:00)

_______________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close