Најава на настани

МИА Најави МКД

6 септември 2020

6 септември 2020 

Скопје – Ќе се одржи Авицена Женска трка со старт пред главниот влез на А1 Арена -СЦ Борис Трајковски. (Старт во периодот од 8:30 до 9:45)

_______________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close