Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

6 септември 2020

6 септември 2020 

Маврово – Министерството за одбрана по повод 8 Септември, Ден на независноста на Република Северна Македонија, организира планинарење во Националниот парк Маврово (10:00)

– Министерката за одбрана Радмила Шекеринска ќе даде изјава за медиумите во месноста Чафкарник на Бистра (12:00).

Скопје – Авицена Женска трка со старт пред главниот влез на А1 Арена – СЦ Борис Трајковски. (Старт во периодот од 8:30 до 9:45)

_______________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close