Најава на настани

МИА Најави МКД

24 август 2020

24 август 2020 

Скопје – Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата. (10.00)

Скопје – Прес-конференција на Државната комисија за спречување на корупцијата.(пред просториите на ДКСК/11:00) 

Скопје – Неформална заедничка средба на која ќе учествуват МИОА и потпретседател на СДСМ, Дамјан Манчевски, пратеникот во Собранието и меѓународен секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски и Бојан Кордалов, специјалист за односи со јавност и координатор на Програмата за транспарентност и дигитализација на ИДУЕП. (тераса на хотел „Stone Bridge“/11.00)

Охрид – Балканскиот поетски камп: “Поетски искри од огништето на Ванчо Николески”. (Општина Охрид/10.00)

Струга – Започнува „Неделата на новиот германски филм“. (НУЦК Летна сцена/20.00)

_________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close