Најава на настани

МИА Најави МКД

22 август 2020 

22 август 2020 

Дојран – Почнува „Д Фестивал и пријателите“. (Главна бина „Паркинг Гранит” /19:00)

Тетово – Планинска тура на Шар Планина со кампување во областа Лешница, под мотото „Испоти се во природа“ органиизра здружението I love hiking со поддршка на Алвоген О.Р.С.

_________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close