Најава на настани

МИА Најави МКД

16 август 2020

16 август 2020
Скопје – Дипер андерграунд (Deeper underground) фестивал. (просторот пред А1 Арена)
Охрид – Езерска рок симфонија, концерт на вода во организација на групата Камелеон и камерниот оркестар од Битола. (Градско пристаниште/18:30) 

__________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close