Најава на настани

МИА Најави МКД

14 август 2020 

14 август 2020 

Охрид – Промоција на монографијата „Фестивалска приказна“ од авторите Снежана Анастасова-Чадиковска и Роза Нолчева-Ангеловска. (предворје на Св.Софија/20:00)

Скопје – Прес-конференција на Фестивалот на креативен документарен филм „Македокс“. (Куршумли-ан/12:00)

Битола – Промоција на книгата „И Боговите имаат интернет“ на писателката Сања Мучкајева Видановска. (Пред платото на Центарот за култура/18:30)

Охрид – Промоција на Summer Drive-in Cinema – Film Flow (летно кино со автомобили)  во организација на Културолошка Иницијатива 5 до 12. (Влезот за возилата од страната на х.ИНЕКС Олгица 2 (од кај кружниот тек) кон паркингот Горица 3- НЕМО/21:00)

Охрид – Deeper Underground festival. (Касарна Охрид)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Back to top button
Close
Close